Kategorie

Outdoorchef P-480 G COMPACTCHEF

DOPRAVA ZDARMA Outdoorchef P-480 G COMPACTCHEF
 Další obrázky
Outdoorchef P-480 G COMPACTCHEF
DOPRAVA V ČR ZDARMA
Výrobce: OUTDOORCHEF
Model: 18.128.09
Dostupnost: Obvykle skladem
Dostupnost produktu Vám upřesní náš specialista
CZK
12990
Naše cena 12 990 Kč
Bez daně: 10 736 Kč
Množství:  
  • jednohořákový gril s elektrickým zapalováním
  • s originálním systémem EASY FLIP umožňujícím přímé i nepřímé grilování
  • víko připojeno kloubem, teploměr ve víku
  • 2 odnímatelné odkládací stolky s protiskluzovou úpravou
  • číslo produktu: 18.128.09
  • grilovací plocha: Ø 45 cm / 1600 cm2
  • výška pracovní plochy: 88cm
  • váha: 23,8 kg
  • rozměry grilu v cm: V 103 x Š 95/75 x H 65
  • tepelný výkon: 5,6 kW
  • spotřeba plynu: 397 g/h
  • tlak plynu: 30 mbar

 

Gril P-480 G COMPACTCHEF je díky chytře řešenému podvozku vhodný pro městské grilování na balkoně či terase. Oproti modelům P 420 však nabízí podstatně větší grilovací plochu.

Víko grilu je připojené speciálním kloubem, který zajišťuje maximální pohodlí. Při grilování tak budete mít vždy volné obě ruce.

Unikátní systém EASY FLIP zajišťuje optimální distribuci žáru rovnoměrně po celé ploše mřížky a současně spolehlivě zamezuje hoření odkapávajících šťáv. Navíc nabízí možnost usměrnit žár a jednoduše měnit nastavení z nepřímého grilování na přímé podle toho, co zrovna grilujete.

Srdcem systému EASY FLIP je aromatizační trychtýř umístěný mezi grilovací mřížku a kruhový hořák. Při nastavení pro nepřímé grilování svádí odkapávající šťávy do nádobky zavěšené pod grilem. Díky teplotě také zajišťuje jejich částečné odpaření, což dodává samotnému jídlu i okolí to pravé aroma. Pro přímé grilování stačí obrátit aromatizační trychtýř o 180°, tím se veškerý žár soustředí do horké zóny uprostřed mřížky a dovoluje opravdu zprudka orestovat steak (při teplotách přes 450°C v horké zóně)

Standardem plynových kotlových grilů OUTDOORCHEF je výkon zajišťující při nepřímém grilování teploty přes 300 °C, maso tak můžete na začátku grilování opravdu zprudka opéct a zajistit tak jeho maximální šťavnatost.

Velikou předností je snadné čištění grilu. K tomu přispívá kombinace nepřilnavých povrchů z keramického smaltu a patřičně přizpůsobený design vnitřku grilu. Po grilování je třeba vyčistit pouze grilovací mřížku a pod ní umístěný aromatizační trychtýř, který má hladký povrch. Čištění je tak opravdu otázkou jen několika minut.