Plynové grily Weber

Grilování jako u profesionálů: Plynové grily Weber jsou ideální volbou pro ty, kteří grilují často. Plynulým nastavením získáte obratem ruky požadovanou teplotu a čištění grilovacího roštu je díky takzvanému vypálení také velice snadné. Od mobilních malých grilů až po velká grilovací zařízení pro profesionální venkovní kuchyně – také u plynových grilů Weber existuje optimální řešení pro všechny požadavky.

Grilování na plynu – energeticky úsporné a výhodné

Model série Weber Q 200 spotřebuje maximálně 260 g plynu za hodinu – což v případě největších plynových láhví běžných na trhu (11 kg) umožňuje provozní dobu celých 41 hodin. Ve skutečnosti samozřejmě nemusí plynový gril podávat plný výkon po celou dobu provozu. Tím se doba do další výměny plynové láhve prodlouží – promyšlená konstrukce hořáků a poklop grilů značky Weber spotřebu ještě dále snižují.

Bezpečnost je vždy na prvním místě

Plynové grily značky Weber splňují nejvyšší bezpečnostní standardy a jsou prověřeny a certifikovány nezávislým státním institutem. Díly, které vedou plyn, jsou zásadně předmontované a prověřené, čímž jsou vyloučeny chyby při montáži. Navíc se Weber díky stále novým chytrým nápadům stará o nekomplikovanou a bezpečnou obsluhu; např. pomocí „Gas-Catcher“ od firmy Weber dokážete gril spolehlivě a bezpečně zapálit i při silném větru. V zařízení Gas-Catcher se plyn nahromadí a bezpečně zapálí pomocí zapalovací elektrody.Také výměna plynové láhve je dnes absolutně bezpečná díky různým technickým bezpečnostním opatřením.