Základní pravidla grilování

Nikdy nebylo grilování tak jednoduché a pohodlné jako s dnešními Weber produkty ke grilování. Na několik věcí byste však měli bezpodmínečně pamatovat a perfektnímu požitku z grilování už nebude nic stát v cestě. Shrnuli jsme pro vás to nejdůležitější do 6 ½ základních pravidel.

Pravidlo 1: OGS

Kdy a proč by měl být poklop při grilování zavřený.

Pravidlo 2: Bezpečnost

Všechny Weber produkty odpovídají bezpečnostním normám – ty byste měli dodržovat.

Pravidlo 3: Správné zahřátí

Jak svůj gril optimálně přivedete do provozní teploty.

Pravidlo 4: Grilovací metody

Základní techniky pro perfektní požitek z grilování.

Pravidlo 5: Grilované pokrmy

Na co si máte dávat pozor při nákupu potravin ke grilování.

Pravidlo 6: Čištění a péče

Abyste svůj gril mohli kdykoli použít a měli z něj co nejdéle radost.

Pravidlo 6 ½: Královská disciplína

Steak se dá připravit i jinak – ale takto dosáhnete dokonalosti.